La ce este util uleiul de ricin?

Arhivatorul
Share Button

Fiecare femeie isi doreste un ten perfect, asa ca este lesne de inteles de ce doamnele si domnisoarele isi indreapta atentia spre cele mai scumpe produse cosmetice de pe piata.

Un produs cosmetic scump, nu inseamna neaparat un produs cosmetic de cea mai buna calitate, asa cum nici un produs ieftin nu inseamna ca nu poate fi bun. Tocmai de aceea, femeilor care au nevoie de solutii miraculoase pentru ten, le recomandam cateva cosmetice naturale pentru un ten sanatos, iar uleiul de ricin este un asemenea produs, si vom discuta pe scurt despre el.

Nativ la zonele tropicale din Africa si India, uleiul de ricin este renumit pentru boabele de ricin bogate in ulei. Acest produs este miraculos atat pentru par cat si pentru ten, dar noi vom discuta despre beneficiile sale pentru ten.

Vindeca tenul inflamat

Uleiul de ricin este un avantaj atunci cand vine vorba de vindecarea inflamatiei pielii care poate fi cauzata de arsuri solare, acnee si piele uscata.

De ce aveti nevoie?

  • Ulei de ricin;
  • Carpa de bumbac.

Ce trebuie sa faceti?

Luati o carpa de bumbac si o inmuiati in ulei de ricin.Aplicati direct pe zona afectata a pielii. Lasati-o o ora sa actioneaze apoi spalati tenul.

De ce functioneaza?

Uleiul de ricin are proprietati de vindecare care ajuta la inflamatiile pielii de tot felul.

Uleiul de ricin se lupta cu semnele imbatranirii

Unul dintre beneficiile pe care uleiul de ricin le ofera pentru piele este ca, atunci cand este utilizat local, poate incetini imbatranirea.

De ce functioneaza

Uleiul de ricin aplicat pe piele, penetreaza profund si stimuleaza producerea de colagen si elastina. Aceasta la randul lor, ajuta la inmuierea si hidratarea pielii. Aceasta intarzie aparitia ridurilor si liniilor fine si fac pielea mai fina, mai moale si mai tanara. Liniile fine din jurul zonei ochiului pot fi, de asemenea, tratate cu aplicarea sa.

Uleiul de ricin reduce acneea

Cei care au pielea predispusa la acnee tind sa se fereasca de cele mai multe uleiuri, deoarece tind sa infunde porii si sa agraveze problema. Utilizarea uleiului de ricin se poate dovedi a fi benefica in reducerea acneei.

De ce aveti nevoie?

Putine picaturi de ulei de ricin

Ce trebuie sa faceti?

Spalati-va fata cu apa calda. Acest lucru va va ajuta sa va deschideti porii. Pur si simplu masati-va fata intr-o miscare circulara cu ulei. Pastrati-l peste noapte si spalati-va fata in dimineata urmatoare cu apa rece.

De ce functioneaza?

Uleiul de ricin este bogat in acid ricinoleic care lupta impotriva bacteriilor cauzatoare de acnee. Ea penetreaza efectiv straturile pielii, facandu-l un remediu excelent pentru acnee.

Reduce pigmentarea

Uleiul de ricin este extrem de bun pentru curatarea pielii de pete si semne. Ea este atat de eficienta incat dermatologii recomanda ulei de ricin pentru a trata tonusul neregulat al pielii, petele si semnele aparute din cauza capacitatii sale de a reduce pigmentarea.

De ce functioneaza?

Uleiul de ricin este ingramadit cu acizi grasi, in special acizii grasi omega-3. Acesti omega-3 hidrateaza pielea, stimuland in acelasi timp cresterea tesuturilor sanatoase, oferindu-va astfel o piele fara cusur si supla

Be Sociable, Share!
Related Posts

Leave a Comment